Ben jij op zoek naar een boxer pup? Zoek jij een goede fokker? En wil jij hulp om de juiste keuzes te maken? 

Dan ben je hier aan het juiste adres! Speciaal voor jou heb ik een GRATIS cursus (t.w.v. 24 euro) samengesteld, die jou gaat helpen bij het vinden van jou boxerpup. 

In 3 weken tijd deel ik met jou mijn kennis en ervaring met de boxer. Ik geef je mijn beste inzichten zodat jij bewuste keuzes kan maken bij het kopen van je pup…. en het mooiste is: het kost je niets! 

Ik help je op deze manier heel graag op een laagdrempelige manier verder in de zoektocht naar de voor jou perfecte huisgenoot. Met iedere stap die je van mij ontvangt, help ik jou bewuste keuzes  te maken voor de toekomst van jouw toekomstige boxer vriendje. 

En dat is mij heel veel waard, want door mijn jarenlange ervaring als kynoloog, fokker en eigenaar van meerdere boxers, kan ik jou helpen bewust op zoek te gaan naar een goede en betrouwbare fokker, mijn ultieme missie voor jou!

Gratis Cursus
“ in 10 stappen een super start met jouw boxerpup”
Leer dan NU met deze cursus wat een boxer is,
en ga ik je helpen in de zoektocht naar jouw toekomstige pup!

Eindelijk na lang wikken en wegen, of plotseling in een opwelling heb je besloten dat je een boxer wilt. Vooraf zal je een aantal keuzes moeten maken, wil je een pup, een herplaatser, een reu of een teef, en dan, is er eventueel nog de keus voor een kleur. Een gele, gestroomde of een witte. 

Hoe dan ook; maak geen overhaaste beslissingen! Dit is in jouw  belang maar zeker ook in het belang voor de boxer. Kies weloverwogen en goed dan zal je zeker veel plezier beleven aan dit prachtige ras. In deze online stappen, ga ik je vertellen waar je op kan letten bij de aankoop van een boxer.

Schrijf je dus snel in en ontvang direct de eerste stap waarna ik je om de 3 dagen meeneem in de wereld van de boxer, zodat jij snel alles te weten komt wat een boxer is, en bewust op zoek kan naar jouw pup! 

Je zit nergens aan vast en je kunt je bij iedere mail door middel van de link zelf uitschrijven.  Uiteraard zijn je gegevens bij mij veilig. Mijn uitgebreide privacy policy is te lezen op mijn website.

Met veel interesse en plezier hebben wij de cursus volbracht.

Een aantal dingen waren toch weer nieuw dan al niet goed om te onthouden tijdens een bezoek aan een fokker.

Al met al zeer nuttig en erg leuk om er zo mee bezig te zijn.

Leuke makkelijk te lezen. Duidelijk en heldere beschrijving wat je kan verwachten

Leuke opfrisser, nuttige tips en natuurlijk heel herkenbare feitjes.
Super leuk om te lezen.